Hoe maak je een moodboard? 

 

Bij het bedenken van nieuwe dingen is het altijd een goed idee om een moodboard/ visionboard te maken! Op die manier zie je alle idee bij elkaar staan! Het word 1 plan, 1 geheel.

Er zijn meerder manieren hoe je een moodboard kan maken. Ik heb voor jouw een video gemaakt met de uitleg hoe je dat makkelijk kan doen op de computer!


 

 

 

 

We staan met een nieuwe blog op:

De Online Etalage! 

Echt de moeite waard om te lezen!

Zeker als je eens wat anders wil dan anders met Pasen. 

 


Opdracht Winterdijk30b

Voor Winterdijk30b in Waalwijk mocht ik een kleuradvies geven. Wat een leuke opdracht! Voor mensen die het nog niet kennen: in Winterdijk30b komen kunst, cultuur, creativiteit en ondernemerschap samen. Een eenvoudig kleurpalet is hier dus niet aan de orde!


Het was mijn taak met kleuren en interieuradvies zowel de entree, het trappenhuis, de beide toiletten, de hal op de eerste etage, de praktijkkamer van IngerMarlies, en de huiskamer 2.0 op de eerste etage aan te passen.
Iedere werkkamer in het pand heeft een eigen identiteit.

Voor de kamer van IngerMarlies was de opdracht: warmte en positieve energie. Ik heb daarvoor een voorstel gedaan met drie verschillende geeltinten, gecombineerd met natuurlijke bruintinten. Als je nu de deur van haar ruimte open doet, komt de zonnige energie je tegemoet, maar ervaar je toch een rustige basis. Een fijne combinatie voor het werk dat IngerMarlies doet!

Voor alle openbare ruimtes in het pand zochten Alfred en IngerMarlies naar ‘rust, verrassing, anders’. 

De entree is een vrij donkere en niet al te grote ruimte. Toch heb ik daar gekozen voor een bloemenbehang met veel zwart daarin. Dat lijkt gewaagd, maar omdat ik voor de rest voor veel lichte tinten koos, is dat een mooie combinatie. De kozijnen fris wit, de muren net van het wit af. En de verlichting vervangen.
De beide toiletruimtes waren sterk verouderd en hard aan vervanging toe. Hoewel een van de toiletten een mooie blauwe kleur op de muur had, is mijn advies hier groen te gebruiken, gecombineerd met frisse witte tegels.
Dezelfde kleur groen loopt door als een geverfde ‘lambrisering’ en wegwijzer langs de trap, over de eerste etage naar de huiskamer 2.0. Hierop komen de kunstwerken die door het gehele pand hangen goed tot hun recht.

Omdat in het bloemenbehang in de entree beneden dezelfde groentint zit, wordt er ook meteen een eenheid gemaakt in het hele pand. Op deze manier kun je een groot kleurenpalet gebruiken en toch rust behouden.
En verder… moet je zelf maar gaan kijken. Ze hebben bij Winterdijk30b heerlijke koffie voor je klaarstaan.

Moodboard huiskamer 2.0
Moodboard huiskamer 2.0
Moodboard kamer IngerMarlies
Moodboard kamer IngerMarlies

Moodboard entree, trappenhuis
Moodboard entree, trappenhuis

Moodboard Toiletten
Moodboard Toiletten


Nu we er toch zijn!

 

 

De eerste kennismaking is bij jou thuis. Samen bekijken we de ruimte waar je vragen over hebt.

Lees meer...

 

Uitgebreide review van een enthousiaste klant

 

Petra Hendriks kwam bij ons thuis kijken om tips te geven om onze woonkamer te verbeteren. Daar zaten we namelijk al vanaf het begin mee te puzzelen. Onze grote wens was altijd om van ieder van ons iets in de huiskamer terug te laten zien.

Lees meer...

Inspiratie

 

 

Soms wordt aan mij gevraagd waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Pinterest is voor mij inmiddels onmisbaar. Ik heb zelf ook een flinke collectie foto’s van

Lees meer...