Indeling

 

Hoe zorg je er nu voor dat alle wensen IN die kamer komen te zitten? Hoe zorg je er nu voor dat alle huisgenoten tot hun recht komen. En krijgen wat ze verdienen: hun eigen plekje? 

Dat is niet altijd een simpel antwoord voor! En dat is logische. Daarom heb ik me verdiept in het indelen van ruimtes naar de wensen en de functies die de ruimte moet hebben. Want tenslotte mag het huis jou/jullie dienen en niet andersom. 

 

Wat ik voor jou kan betekenen. We gaan samen aan tafel zitten, jij vertel wat je dromen zijn zonder dat je denkt aan kaders en muren. Samen brainstormen over de verplichten elementen en de wensen van ieder die daar leeft. We hebben het over meubels die mee gaan, accessoires die een mooie plaats verdienen en het budget voor nieuwe producten. Dit alles neem ik mee in mijn plan. Ik ga voor jou aan het werk, digitaal schuiven met meubels en out of the box denken naar oplossingen. 

 

Het plan van indeling bestaat uit verschillende onderdelen. En jij kiest zelf tot hoever jij mijn hulp nodig hebt. De basis is de brainstormsessie, daarna komt de plattegrond tekening, budgetplan en zelfs een visualisatie behoord tot de mogelijkheden!

Wat heb je nodig?