Close

Interieur

Styling – Interieur – Verkoop

Interieuradvies

Interieur gaat verder dan styling. Denk aan nieuwe meubels, herindeling en kleine verbouwing. Samen gaan we op zoek naar jou stijl dat ik omzet naar een sfeervol en leefbaar plan. 

Thuis Ontwerp - styling - interieur - woning verkoop - thuis - interieuradvies - visualisatie
Thuis Ontwerp - styling - interieur - woning verkoop - thuis - interieuradvies - visualisatie

De ruimte heb je, maar de inrichting en stijl moet nog vorm krijgen. Je wil een praktische en een sfeervolle ruimte waar iedereen uit het gezin Thuis kan zijn. Het interieurproject gaat je veder helpen.

Thuis Ontwerp biedt je een volledig beeld zodat je direct aan de slag kan om van jouw huis jouw Thuis te maken.  

Werkwijze:

Na een korte kennismaking starten we het gesprek waarbij ik luister naar je wensen en ideeën. Praten we over hoe de ruimte moet zijn ingericht voor jouw leefbehoeften. Daarnaast maken we een Pinterest bord aan wat we vullen met kleuren, sfeer, meubels, stijlen. Zodat jouw stijl nog duidelijker zichtbaar wordt. 


Het gesprek en het Pinterest bord bied mij inspiratie voor het maken van een goed plan. We maken een 2de afspraak waarbij ik mijn plannen met behulp van een ingerichte plattegrond en moodboard uiteen zet. Hierop zie je de indeling, meubels, sfeer, kleurenpallet en materialen. Waar nodig maak ik een visualisatie zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van het ontwerp. Je voelt meteen hoe het wordt. Vanuit dit punt gaan we het plan concreter maken met daadwerkelijk producten uit te zoeken. We plannen regelmatig korte gesprekken waarbij ik jullie begeleid in het maken van keuzes. Het is ook mogelijk dat ik mee ga bij het aankopen van meubelstukken, keukens, badkamers, vloeren, enz. Ik wijs je op passende producten en help je met keuzes maken. Wanneer de verbouwing plaats heeft gevonden en de meubels binnen zijn, kom ik graag helpen met het afstylen van de ruimte.  

 Voorbeelden zien of meer informatie over:

 

Gratis Interieuradvies