Close

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Merk je dat je gezin de woonkamer ontgroeid is? 

Vroeger ging je samen aan tafel knutselen of lag de vloer vol met duplotreinen en vond iedereen dat ook heel erg leuk om te doen. 

Nu  ze in de puberteit komen, krijgen ze toch andere interesses. Daar wil je ook rekening mee houden.

eettafel_sfeervolwonen_interierustylist

Herken je dit?

Interieurstyling_interieurontwerp_Interieur inspiratie

Hoe zou het voor je zijn als:

Dat kun je echt allemaal hebben, gewoon in jouw huis!

Koop jouw persoonlijk interieurontwerp bij mij en het wordt werkelijkheid.

Naast het ontwerp maken, begeleid ik je ook bij het kopen van de grote meubels. Zijn ze geleverd dan kom ik de woonkamer afstijlen.
Als ik daarna je huis verlaat, begint het genieten van je huis en merk je dat alles op elkaar is afgestemd. Je ervaart enorm veel rust in je huis en geniet van de sfeervolle omgeving, je had nooit gedacht dat dit huis zo fijn kon aanvoelen.

Na het afstijlen van je huis, kom je thuis:

Interieurstylist Waalwijk- Thuis Ontwerp

Voor het maken van het interierontwerp van jouw thuis, waar jij volledig kan ontspannen en waar iedereen welkom is, 

heeft een investering van €1500,- euro

Deze mensen wonen al in hun thuis en vertellen over het proces:

Petra, het is precies geworden als op jouw plan. Daarmee heb je voor ons gezorgd. We wisten wat we aan het doen waren en hebben we geen moment getwijfeld na het zien van jouw interieurontwerp. Spannend vonden we sommige dingen wel, doordat we de 3d beelden van jouw gezien hebben durfde we het toch aan. Dankjewel. Het was altijd al wel ons huis maar nu is het echt fijn om thuis te komen.

Myke en Marco

Interieurontwerp woonkamer

tegelwand in de woonkamer_interieuradvies_uniek wonen

Na onze verbouwing wisten wij ons niet goed raad met het kleurgebruik en de uiteindelijke inrichting. 

Via via zijn we in contact gekomen met Petra.

Na een uitgebreide kennismakingssessie, waarbij Petra al begon met het schuiven van meubels, kwam zij met een ontwerp dat ons totaal verraste en waar we zeer enthousiast over werden.

Onze ervaring is dat Petra erg goed kan luisteren en out of de box denkt.

Eric en Marlou

Interieurontwerp woonkamer

Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor de plannen voor het volledig anders indelen en opnieuw stijlen van onze keuken, eet- en woonkamer. 

 

Je hebt ons, met succes, vanaf het begin uitgedaagd om mee te gaan in dit creatieve proces. Toch was uiteindelijk de uitkomst voor ons nog erg verrassend, maar bovenal ook erg bevredigend! 

 

Alle onderdelen, zoals de inventarisatie van onze wensen, tussentijdse gesprekken over “of we nog op het goede spoor waren’, de presentatie (lees visualisatie) en – waar het allemaal om was begonnen- het uiteindelijke advies, zijn buitengewoon succesvol en zeer naar tevredenheid verlopen! Hulde en heel erg bedankt! 

Interieurontwerp woonkamer - Keuken

Ik dacht dat kan ik wel zelf, maar dat valt niet mee. Je nieuwe huis met nieuwe ruimtes, nieuwe kleuren en interieur ideeën. Hoe gaat het worden, kan het bij elkaar en zal ik dat wel doen? Met een 3d visualisatie van Petra krijg je een goed beeld van je plannen. Ze luistert, denkt mee en maakt dan een plan. Super! Net als of je even een kijkje neemt in je nieuwe eigen huis. Heel bijzonder. 

Margret en Kees

Interieurontwerp woonkamer

Veel gestelde vragen

  • Ik wil graag de ruimte zien en ervaren. Die ervaring is compleet als ik ook een gesprek met jullie aan ga. De eerste 15 kilometers zijn voor mijn kosten daarna wordt er € 0.30 per kilometer in rekening gebracht.

.

  • In overleg ben ik op maandagavond en woensdagavond beschikbaar tot max 60 km vanaf Waalwijk.
  • Tussen het eerste persoonlijke gesprek en het ontwerp zitten 2 tot 4 weken. Daarna ben ik afhankelijk van wanneer jullie beschikbaar zijn. En de levertijden van producten.

Ja dat kan. Ik leg tijdens het ontwerpgesprek het plan zo goed mogelijk uit. Ik help je met het afstijlen en daarbij geef ik je nog tips en trucs mee waarmee jij in de toekomst goed weet wat wel en niet past bij jouw stijl.

  • Reken erop dat je gemiddeld een uur of vier bezig bent met de voorbereiding. Dat is exclusief schilderwerk als je besluit om dat zelf te doen. Omdat we samen de grote meubels shoppen en je voor de overige inkopen een handige boodschappenlijst krijgt, ben je daar veel minder tijd mee kwijt dan wanneer je je huis in je eentje opnieuw inricht. En bovendien: als je het alleen doet, levert al die tijd die je erin stopt ook nog eens een veel minder fijn resultaat op!