Reactie van een bijzondere klant: 

 

Hierbij willen wij je nogmaals danken voor de plannen voor het volledig anders indelen en opnieuw stylen van onze keuken, eet- en woonkamer.

 

Je hebt ons, met succes, vanaf het begin uitgedaagd om mee te gaan in dit creatieve proces. Toch was uiteindelijk de uitkomst voor ons nog erg verrassend, maar bovenal ook erg bevredigend!

 

Alle onderdelen, zoals de inventarisatie van onze wensen, tussentijdse gesprekken over

‘of we nog op het goed spoor waren’, de presentatie (lees visualisatie!) en -waar het allemaal om was begonnen- het uiteindelijke advies, zijn buitengewoon succesvol en zeer naar tevredenheid verlopen!

Hulde en heel erg bedankt!

 

Binnenkort mag ik jullie de visualisaties en advies laten zien!  Ik kan bijna niet wachten! 


Reactie van IngerMarlies:

 

Ik ben heel blij met de adviezen van Petra, ThuisOntwerp. Zij heeft eerst voor ons huidige huis een advies gegeven. Met kleine en zelfs goedkope aanpassingen, bleken we veel meer rust en ruimte te creëren in onze woonkamer.

 

Daarna heeft ze een gedurfd advies gegeven voor mijn praktijkkamer. Wat is dat goed uitgepakt!

 

En tenslotte nog een advies voor de openbare ruimtes in ons bedrijfspand. Mijn man, die een hekel heeft aan groen, is dankzij Petra overstag gegaan. De muren zijn groen! En hij vindt het, net als ik, prachtig. Jammer dat we nog even moeten wachten tot de loodgieter de wc's kan verbouwen. Ik kan er gewoon niet op wachten...

 

Het is niet alleen noodzakelijk, maar het gaat ook zo mooi worden!

Dank je wel, Petra!


Reactie van Janny:

 

"Gisteravond heb ik advies gekregen van Thuis Ontwerp. Wat een schot in de roos. Petra leefde zich goed in mij in zodat ze echt een beeld van mij kreeg. Ze neemt daar echt de tijd voor zodat haar advies helemaal klopt. En, het advies was echt perfect! Met, zelfs een boodschappenlijstje!"

 

Producten en foto's: Kwantum, Søstrene Grene, Thuis Ontwerp