Close

Interieurstyliste

Mijn naam is Petra Hendriks. Ik ben getrouwd met Ronald en samen hebben wij 2 mooie kids. We wonen in een mooi en fijn huis, ons thuis. Sinds mei 2016 ben ik de trotse eigenaresse van mijn bedrijf Thuis Ontwerp.

Vol enthousiasme start ik ieder nieuw project. Op het moment dat ik aan de slag ga achter mijn laptop vergeet ik de wereld om me heen. Alles draait om het nieuwe ontwerp. Ik werk door totdat ik een goed ontwerp heb gemaakt, gebaseerd op jouw wensen en tot in detail en perfect uitgewerkt zoals ik het graag zie.

Interieuradvies_woonadvies_inrichten woonkamer_moodboard_Thuis Ontwerp

Waar mijn passie begon

Op 3 jarige leeftijd zat ik vol bewondering te kijken hoe een schilder aan het werk was. “Dat wil ik ook!” zei ik en achteraf gezien is daar mijn passie voor kleur en styling begonnen.

Dat het niet zomaar iets was wat ik destijds riep werd in 2000 bevestigd toen ik trots mijn schildersdiploma in handen kreeg. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik wat kleur en de toepassing daarvan in een interieur met een mens kan doen. Daar wilde ik meer mee doen!

Mijn creativiteit kreeg vleugels op het Sint Lucas in Boxtel. Naast veel basiskennis voor stylisten stond ik elke week te springen voor dat ene vak: digitaal tekenen en visualiseren. Dat was het! Wat ben ik ontzettend blij dat ik hiervan nu mijn werk heb kunnen maken. En ik blijf mijn kennis en kunde uitbreiden door aanvullende opleidingen te doen.

Zo ben ik gecertificeerd om volgens de meetinstructies gebaseerd op de NEN2580 woningen in te meten voor verkoop en ben ik gespecialiseerd in het werken met verschillende 3d programma’s.

Mijn werk

Het is een eer om voor iemand een thuis te mogen maken.  Krijg ik een aanvraag binnen gaat mijn hart sneller slaan en wil ik direct aan de slag. Mensen die al jaren opzien tegen een verbouwing maar de ruimte eigenlijk heel hard nodig hebben of mensen die zich al jaren niet meer thuis in hun eigen huis voelen: ik vind het een eer om ze te helpen om soms door kleine aanpassingen in kleur en interieur of door een verbouwing inzichtelijk te maken met 3D visualisatie en inspiratie te geven om aan de slag te gaan. Als ik zie dat na het harde werken de bewoner (s) met een grote glimlach in huis staan is mijn missie geslaagd. 

Interieuradvies_interieur_inrichten woonkamer

Het is mijn missie om te zorgen dat jij je fijn voelt als je thuis komt. Persoonlijke aandacht en tijd om te kijken wat jij nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken is waar ik voor ga, binnen jouw budget. Alle kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb verzameld en mijn eigen creativiteit en inlevingsvermogen zijn een perfecte combinatie om een goed en vooral passend advies te kunnen geven. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? 

Ik bespreek het graag met je in een persoonlijk gesprek.

 

Sfeervol tafel deken_Broste_tafeldecoratie_

Vrienden van Thuis Ontwerp

Wat moet je zonder vrienden in het leven? 

Je maakt lol met ze, geven goede adviezen en vaak heeft iedereen wel zijn eigen talent die je samen versterkt. Zo ook de vrienden van Thuis Ontwerp.  

HipHuis_woonaccessoires_interieurstyling
HipHuis, de webwinkel voor de allerleukste woonaccessoires
interieurfotograaf_woningfotografie_foto van je huis
Henri Boer, dé fotograaf van bouwend Nederland
Mango hout_ teak hout_ The Copperbarn
The Copperbarn, mango en teak houten meubelen