Close

Portfolio

Interieuradvies_interieur_inrichten woonkamer

Van groot naar klein

Deze mensen zijn van groot met kinderen naar wat kleiner zonder kinderen gaan wonen. En dan krijg ik vaak de vraag: hoe krijgen we het knus, gezellig en als iedereen dan thuis komt moet het ook nog passen. En daarbij nog vele vragen, wensen en levensstijl waarbij ik zo goed mogelijk alles samen laat komen. Bij dit project is dat erg goed gelukt! kijk zelf maar… 

Wat meer kleur alsjeblieft

Bij dit interieurontwerp was het vooral dat hun stijl en kleurrijke sfeer terug mocht gaan komen in het huis. Ze waren een aantal jaren naar het buitenland geweest, daar een gemeubileerd woning gehuurd. En nu was het echt tijd voor hun eigen stijl en sfeer! Ik mocht daarvoor een plan maken.

okergeel_roze_blauw_groen_moodboard
plattegrond huis_plattegrond woning_interieurstylist

Plan voor de toekomst

Bij dit mooie interieurontwerp was vooral de ruimte indelen het belangrijkste. De woning is al jaren in bezit van familie, hoe maak je er dan je eigen draai aan? Hoe deel je hem in zodat het nostalgische niet verloren gaat, maar wel voldoet aan de woonwensen van nu? We hebben de interieur ideeën besproken en een super mooi plan gemaakt.

Zwart-wit wonen

De woonkamer, ik wil iets anders. Ik wil een woonkamer met zwart-wit. En het is belangrijk dat ieder zijn eigen ding kan doen. Ik heb al veel interieur inspiratie opgedaan maar ik kom er niet uit, kan je me helpen? aldus mijn klant. 

Moodboard_hoe richt ik mijn huis in_woonkamer