Close

Styling

styling – interieur – verkoop

Stylingadvies

Styling houdt in dat ik jouw stijl afmaak door decoratie, kleur en eventueel een enkel meubelstuk toe te voegen of weg te halen. Waardoor de stijl en de sfeer die je wenst daadwerkelijk goed zichtbaar wordt in de woning.

Thuis Ontwerp - styling - interieur - woning verkoop - thuis - interieuradvies - visualisatie - Moodboard
Thuis Ontwerp - styling - interieur - woning verkoop - thuis - interieuradvies - visualisatie

De basis is gelegd maar het is nog net niet af. Je bent tevreden over de basis in je huis, het mist alleen nog net even aan sfeer. Het stylingsproject gaat je verder helpen.

 

Thuis Ontwerp biedt je een volledig beeld zodat je direct aan de slag kan om van jouw huis jouw Thuis te maken.

Werkwijze:

Na een korte kennismaking starten we het gesprek waarbij ik luister naar je wensen en ideeën. Dit is een brainstrom-moment. Hierna maken we een Pinterest bord aan wat we vullen met kleuren, sfeer, meubels, stijlen. Zodat jouw stijl nog duidelijker zichtbaar wordt. Het gesprek en het Pinterest bord bied mij inspiratie voor het maken van een goed plan. We maken een 2de afspraak  waarbij ik mijn plannen met behulp van een moodboard uiteen zet. Hierop zie je de sfeer, kleurenpallet, materialen, decoratie en dergelijke. We bespreken de vertaling van het moodboard naar jouw huis. Daarbij krijg je ook een shoppingslist waarop de producten, prijzen en verkoopplaatsen staan.

 

Voorbeelden zien of meer informatie over: 

Gratis Interieuradvies