Close

Werkwijze

 styling   interieur  verkoop

Interieursessie

Een Interieursessie is een digitale sessie (videobellen). Op voorhand stuur ik u een mail met basis vragen.  Tijdens de sessie gaan we samen uw wensen, eisen en interieur-pijnpunten bespreken. U krijgt advies in de vorm van gerichte oplossingen  waar u direct mee aan de slag kan. Een interieursessie duurt 30 minuten en kost € 25,- 

Interieurstyliste_Petra Hendriks_ Thuis Ontwerp
inrichten slaapkmer_ koningsblauw_frisse slaapkamer_ideeën slaapkamer

Moodboard

Tijdens een kennismaking hebben we al veel besproken. Een moodboard is hierop dé perfecte aanvulling omdat dit helpt om de sfeer die bij u past duidelijk in beeld te brengen.  Samen maken we een bord aan op Pinterest. Daarop gaan we pinnen wat bij u past. Van daaruit maak ik een moodboard die uw sfeer ademt. 

Indeling

Wilt u tot in detail weten hoe uw woondromen waar kan maken?

Dan maak ik graag een plattegrondtekening. Hierin wordt zichtbaar hoe de meubels het beste uitkomen, wat er gedaan mag worden met de wanden en waar de accessoires het best tot zijn recht komen. De plattegrond kom ik persoonlijk toelichten in een gesprek bij u thuis. 

Funda plattegrond_inrichten plattegrond_ hulp bij het inrichten
decoratie zwart_ sierkussens_woonadvies

Budgetplan en Shoppingslist

Het plan is al ver compleet. Waar haal je dan die spullen, hoe heten ze, wat kost het? Daarop geef ik antwoord bij dit onderdeel. U krijgt van mij een lijst met artikelen, waar u ze haalt, aantal, wat het kost en wat het totaal plan kost. U mag mij een budget mee geven en ik doe mijn uiterste best om al uw wensen binnen uw budget uit te laten komen. Na deze stap hoeft u alleen nog maar de uitvoerende taken te doen.  (of vraag naar de mogelijkheden om dit bij mij neer te leggen)

Visualisatie

Vindt u het lastig om zich voor te stellen hoe het eindresultaat zal zijn? Vaak komt er met grote veranderingen ook een grote kostenpost om de hoek kijken. Om uw twijfels weg te halen maak ik op verzoek 3D visualisatie. Zo maakt u een keuze berust op feiten. De visualisatie helpt u om met volle overtuiging uw plannen tot uitvoering te brengen. U ziet namelijk tot in details wat de verandering doet met de ruimte. 

Inrichten Keuken_Keuken zwart met hout_ visualisatie_Interieuradvies
Stylingadvies_ Interieuradvies_Thuis Ontwerp
E-styling!

Schrijf je in op de nieuwsbrief:
e-styling!

Waar je geïnspireerd wordt en advies krijgt over inrichten.

En ontvang direct van mij 8 tips om zelf aan de slag te gaan met jouw interieurplan.