Bij het kopen en verkopen van een huis komt heel veel bij kijken. Daardoor word het vaak lastiger om helder voor ogen te blijven houden van wat je doel was.  Daar kan ik je bij helpen. 

Verkoop

 

Bij het verkopen van je woning komt er heel wat kijken. Zo ook het verkoop klaar maken van de woning. En nee dat is niet altijd een makkelijk proces. Daarom is het fijn om hulp te krijgen voor bepaalde zaken. Zoals zorgen voor een neutraal karakter qua stijl in het huis. Op die manier kunnen kopers zich beter inbeelden hoe het hun thuis kan worden. Het voordeel is hier ook bij dat je al wat afstand kan doen van die paar bakstenen. De verhalen die je daar hebt meegemaakt neem je mee. Om te zorgen dat je huis goed in de verkoop komt zijn er nog een aantal dingen te regelen. Zoals het inmeten van de woning voor een betrouwbare m2 en m3 rapport en goede plattegrondtekeningen. En het maken van goed foto's is enorm belangrijk. Dat bepaald namelijk hoe een huis overkomt bij de koper. Omdat fotograferen echt een ander vak is werk ik daarvoor samen met Henri Boer. Hij heeft zich gespecialiseerd in het fotografereen van woningen en gebouwen.  

Kopen 

 

Voordat je letterlijk bij een huis gaat kijken heb je al heel wat gedaan en zitten dagdromen. Elke keer als je gaat dagdromen komen er weer dingen op je verlangenlijstje bij. Dat wil ik ook! En dan kom je in een super mooi huis. Maar past het wel? Hoe word dit dan jouw droomhuis? Is dit wel jouw droomhuis? Welke dromen zijn van mij en welke dromen zijn erbij gekomen toen we met vrienden op het terras zaten.  En daar help ik jou bij! filteren en visualiseren wat jouw droom is.  En dan zijn de plannen van dromen naar werkelijkheid gegaan. Daar kan je op bouwen. Dan kan je nee dankjewel zeggen, of vol mondig en super enthousiast zeggen JA dit word ons droomhuis!