Brainstormen

 

Een brainstormsessie vind bij jou thuis plaats. Tijdens de sessie gaan we samen

kijken wat jouw huis nodig heeft om op een goede manier in de verkoop te gaan.  Je krijgt advies in de vorm van gerichte oplossingen waar je direct mee aan de slag kan. Een brainstormsessie duurt ongeveer 2 uur.


Verkoopstyling

 

Tijdens de brainstormsessie hebben we al veel besproken. Daarna ga we dat in de praktijk brengen. En word jouw thuis een huis.. Het betekend vaak letterlijk het weg halen van persoonlijke spullen, het optimaal indelen voor een ruimtelijk gevoel.

 

Dit heeft de meerwaarde voor de koper:

  • De ruimte beter kunnen inschatten
  • Niet afgeleid worden door al die mooie familiefoto's
  • Hun eigen stijl kunnen visualiseren
  • Makkelijker beslissen

De meerwaarde die het voor jouw heeft: 

  • Sneller opgeruimd bij een bezichtig
  • Sneller verkocht
  • Betere woningfotografie
  • Makkelijker afstand doen van de woning

Op die manier maak je het voor iedereen toegankelijk en dat komt allemaal ten goede van het verkoopproces. Want eenmaal de beslissing gemaakt wil je graag actie zien. 

indeling-woonkamer-styling-decoreren-verkoopstyling


Meetrapport m2 en m3

 

Een van de dingen die erbij horen. Waar heel veel regels en formules aanhangen: het m2 /m3 rapport. Ook wel bekend als de oppervlakte en de inhoud van je woning. De regels en wetten zijn daarin op dit moment aan het veranderen. Het is dus belangrijk dat er juist word ingemeten en dat je een professioneel rapport kan toevoegen aan je dossier. Dat is waarom ik een certificaat gehaald heb voor de cursus meetinstructies gebaseerd op de NEN 2580. Zodat ik die voor jouw kan verzorgen.


Plattegrond

 

Een plattegrond maakt de indeling van je woning inzichtelijk. Samen met de foto's vormt er al een goed beeld over de woning. Op die manier geef je de kopers al een veel beter inzicht. Kopers worden ofwel super enthousiast! of gaan door naar een andere woning. En dat is wat je wil, Aandacht geven aan echt geïnteresseerd kopers! 

plattegrond-3d-floorplanner

Indeling

 

Het is een pittige taak om meubels, ruimte, kleur, gevoel en al die andere dingen bij elkaar te visualiseren in je hoofd. Laat staan dat je dan ook nog in een huis staat die niet in jouw stijl is ingericht, vervallen is of zelfs leeg. Dat begrijp ik heel erg goed. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om gebruikt te maken van mijn tekenenkunsten. Laat mij je helpen met het maken van een indeling en plan voor dat hele gave huis op die super locatie! Ik begrijp dat er vaak haast zit achter deze beslissing. Daar houd ik rekening mee en ben dan ook in de avond beschikbaar om met jullie mee te denken. 


Budgetplan en Interieurlijst

 

Het plan is al ver compleet. maar ja waar haal je nu de spullen om juist die sfeer te creëren? En blijft het dan wel binnen jou budget? Is dat haalbaar? Daarop geef ik antwoord bij dit onderdeel. Je krijgt van mij een lijst met artikelen, waar je ze kan halen, wat ze kosten en wat het totaalplan gaat kosten. 

Je mag mij een budget mee geven en ik doe mijn uiterste best om al je wensen binnen jou budget uit te laten komen! 

Na deze stap hoef jij alleen nog maar te shoppen en de aanpassingen te doen die ik jou verteld heb. (en waar jij super enthousiaste over bent natuurlijk) 

 


Visualisatie

 

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat zal zijn? Vaak komt er met grote veranderingen ook een grote kostenpost om de hoek kijken. Om je twijfels weg te halen maak ik op verzoek een 3D digitale visualisatie. Zo maak jij een keuze berust op feiten. De visualisatie helpt je om met volle overtuiging je plannen tot uitvoering te brengen. Je ziet namelijk tot in details wat de verandering doet met de ruimte.